Академик

МР БОГДАН ТОДОРОВ (1946-2021)                                                    

Академик мр Богдан Тодоров

Мр Богдан Тодоров, дипл. инж. рођен је у Сомбору 29.11.1946. године, од оца Милоша и мајке Смиљке, Србин по националности. Основну школу као и гимназију завршио је у Сомбору. Студирао је на Електротехничком факултету Универзитета у Београду – одсек Техничка физика и дипломирао 1971. На постдипломским студијама на Електротехничком факултету у Београду – одсек Метрологија, магистрирао је 1982. године. Ожењен је. Има двоје деце, сина Милоша и кћерку Смиљку. Обоје су студенти.

Аутор је више признатих и пријављених патената из области екологије и омекшавања воде за пиће.

Третирање тумора усмеравањем природног зрачења омогућава њихово сушење без операције, хемотерапије и зрачења. Оно је наравно применљиво и за дејство на друге врсте канцерозних ткива.  Фокусним или осним усмеравањем свепрожимајућег природног зрачења се у тумору ствара тумор који га изједа и суши изнутра са концентрацијом у његовој унутрашњости од 100 до 1000 пута. Упознати са начином деловања, оболели могу сами да се лече и излече. Конструкција је успешно примењивана код рецидива тумора на мозгу, рака коже, неурофиброна, канцерозних промена на младежима и брадавицама и увећаној или канцерозној простати.

Наравно, званична медицина се, и поред тога што су истраживања дала неколико нових, до сада непознатих научних медицинских открића, није заинтересована за примену. Тако ће остати до даљега, јер овдашњу медицинску науку финансирају фармацеутске куће са енормним зарадама од продаје хемотерапија и минорним статистичким показатељима финалног излечења.

Магнетно омекшана вода из чесме, на основу неколико патената истог изумитеља, има укус и мирис изворске воде. Разбијени квазимакромолекули до ситних основних молекула воде, сада могу да прођу кроз отворе ћелијских мембрана и изнесу токсине као продукте метаболизма. Сва добијена вода на тај начин је жива вода и има теоријски и практично доказана лековита својства. Без операције, у потпуности раствара камен и песак у бубрегу, камен и муљ у жучи, без рецидива. Особама које имају проблем опстипације, односно затвора омогућава свакодневно уредно пражњење.

Академик Богдан Тодоров

Добијени амерички патенти других аутора у овој области су да магнетно омекшана вода има батерицидна и вируицидна својства, тако да у појединим случајевима успешно замењује антибиотике. У себи вода садржи и даље све минерале, микроелементе и олигоелементе, али са измењеном алотропском модификацијом. Кречњак прелази из калцитне у муљну фазу, где не може да се везује у каменац или камење у бубрезима и шучи. Гвожђе прелази из растворног у честични облик, формира намагнетисане облачиће који са собом на дно вуку тешке метале и седиментује их. Хлор тренутно испарава у ваздух. Таква вода има битно измењене ПХ фактор и редокс потенцијал.

Биљке које се заливају орошавањем не нападају биљне штеточине, а повећава се биљна маса. Плодови од седам до десет дана раније сазревају, крупнији су и здравији од оних који су заливани обичном водом. Корисници наравно крију да користе овакву воду, јер се са парадајзом, краставцима и сличним, на тржишту појављују много пре конкуренције и убирају профит. Такође и произвођачима флашираних вода није у интересу да се шири истина о својствима магнетно омешане воде, јер би им драстично опала продаја.

СТЕЧЕНА НАУЧНА И СТРУЧНА ЗВАЊА

  • UNIDO (United Nations Industrial Development Organisation) експерт за биомедицинску технику
  • UNESCO експерт за библиотечку информатику
  • Витез Крста Краљевине Белгије
  • Потпредседник Академије САИН
  • Патентни инжењер
  • Професионални новинар, члан Удружења новинара Србије
  • Професионални новинар, члан  IFJ  Интернационалне федерације новинара
  • Научне и стручне радове је објављивао у земљи и иностранству на француском, енглеском, руском, словеначком и српском језику.
  • Ктитор - задужбинар спомен Храма Светог Саве на Врачару, у Београду.

Контакт:

Тел: +381(0)112469967

Моб: +381(0)631112324

Ел. пошта: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. и Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.